Eleganten Einar

I höstens stora utställning riktar Liljevalchs nytt ljus på Einar Jolin (1890–-1976). Bakom kulisserna hittar vi AGoodId. Och BeGood.

”Liljevalchs presentation av porträttören, stillebenmålaren och Stockholmsskildraren Einar Jolin är en omvärdering och rekonstruktion av hans lekfulla elegans.”

För att låna vår kära uppdragsgivares formulering... AGoodId:s presentation av Liljevalchs presentation av Einar Jolin är en omvärdering av hur en konsthall kan sprida konsten till betraktaren. Och hur betraktaren kan interagera med konsten. Och sprida den till sina vänner.

Vi har under en tid haft den stora förmånen att samarbeta med Stockholms vackraste (och utan tvekan, trevligaste) konsthall. Det har hittills resulterat i en ny varumärkesstrategi, en ny grafisk profil, nya trycksaker, QR-kod på verksskyltarna, nya profilkläder för personalen och en ny webbplats med T.A.E.M. (Total Art Experience Mode).

Vi rekommenderar varmt ett besök på liljevalchs.se och därefter en fysisk upplevelse på konsthallen. Passa på medan tid finnes!

Visa fler