BeGood – vårt publiceringssystem

BeGood är ett lättanvänt och flexibelt publiceringssystem (Content Management System) utvecklat av AGoodId. BeGood erbjuder effektiva lösningar på vanliga problem kring underhåll av webbplatser.

BeGood gör det mycket lätt att underhålla en webbplats och att stärka relationen med sajtens besökare. Publiceringssystemet bygger på programmeringsspråket Python och ramverket Django och kan lätt anpassas för de mest skiftande behov.

Intresserad av ett riktigt kompetent och lättanvänt publiceringssystem för din webbplats? Ring 08-54 54 11 90 eller maila info@agoodid.se för en demo!

Ett par anledningar till att välja BeGood

  • Lätt att använda. Kan du använda Microsoft Word, kan du använda BeGood. Och kan du inte använda Word fungerar det nog ändå :-)
  • BeGood skriver bra HTML-kod i enlighet med rådande standards och riktlinjer åt dig. I kombination med välgjorda sidmallar är det den absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för sökmotoroptimering.
  • Hög tillgänglighet. Vi strävar alltid efter att AGoodId-utvecklade webbplatser ska fungera med så många olika typer av webbläsare och enheter som möjligt, vilket är klokt av många skäl. Inte minst för att det ökar sannolikheten för att en besökare faktiskt ska kunna använda webbplatsen och tillgodogöra sig innehållet.
  • RSS-flöden för enskilda avdelningar eller enskilda författare
  • Formulärhantering
  • Stöd för "taggar" som ger dig möjlighet att märka upp innehållet på webbplatsen på precis det sätt du önskar för enkelt åtkomst.
  • Extremt snabb bildhantering med en mikrosekundsnabb bildcache, implementerad mha Redis
  • Kraftfull och snabb sökmotor (ElasticSearch) med möjlighet till stavningsförslag och facettering

Tilläggsmoduler

  • Om du behöver funktioner som inte finns i basversionen av BeGood hjälper vi dig gärna att utveckla dessa. 
  • Med över 50 aktiva installationer av senaste versionen på webbplatser av väldigt skiftande karaktär beträffande funktioner, trafik, administratörernas webbkunskaper m.m. vet vi att BeGood verkligen fungerar och lätt kan anpassas till att uppfylla de krav som ställs i det enskilda projektet.

BeGood används bl a på:

Några ord om Python/Django

Vårt val av att använda Python och Django för att bygga vårt eget system gör att vi har full kontroll över varje del av systemet. Vår deployment-strategi gör även att vi har alla möjligheter att anpassa BeGood för den enskilda kundens behov. Att systemet kan anpassas i stor grad för den enskilda kunden gör även att vi har möjlighet att hålla våra lösningar väldigt "leana", utan att behöva släpa med sig onödiga funktioner som ändå inte används, och därmed kan dom fungera med god prestanda.

BeGoods systemarkitektur med väl separerade, löst sammankopplade, moduler gör det även enkelt att utveckla specialfunktionalitet som en annonslösning utan att det påverkar det övriga systemet. I utvecklingen av en sådan lösning har vi även full kontroll över t ex datamodeller och URL-hantering vilket gör att lösningen kan utvecklas med stor frihet i val av implementationssätt vilket i sin tur borgar för en lösning med god prestanda.

Visa fler