Kulturnatt Stockholm 2016

Upplev Kulturnatt Stockholm på lördag 23 april. Hela stadens kulturaktörer står redo att bjuda på ett dignande utbud av konst, musik, dans mm. Över 400 evenemang och allt gratis.


Ur programtidningen:

Fånga natten! Det är precis vad du ska göra. Bege dig ut i Stockholmsnatten och låt dig svepas med av kultur i alla dess former. Årets kulturnatt bjuder på mängder av specialproduktioner skräddarsydda för just den här kvällen. Du har också möjlighet att få inblick i det stora kulturutbud som finns året runt. Som vanligt kostar det ingenting och nattens program är lika unikt som konceptet. Lila är nattens färg och den guidar dig ända fram till midnatt. Vi ses!

– Roger Mogert (s) kulturborgarråd i Stockholm

Drömsk, farlig, klok och äventyrlig. Kulturnatten har i år fått ta skepnad av nattugglan.

I programtidningen kan du enkelt hitta alla som medverkar, vad de erbjuder och hur du tar dig dit. Innehållet är uppdelat på stadsdelar med egen karta.

Eftersom det här är min första Kulturnatt tänker jag utmana mig själv att uppleva något jag aldrig prövat förut och i mitt fall blir det att upptäcka SF-bokhandelns program med sci-fi och fantasy i alla dess former eller om jag vågar mig på ett danssteg på Balettakademien. Vad som händer sen får natten utvisa.

Följ med ut i Stockholms kulturliv och flyg sen hem påfylld med nya upplevelser!

– Robert Olsson Kulturdirektör, Stockholms kulturförvaltning

Mer information om Kulturnatten och alla programpunkter hittar du i programtidningen (PDF).

Visa fler